Εκπαιδευτικα παρτυ

Στα εκπαιδευτικά πάρτυ έχετε την ευκαιρία να εξασκήσετε αυτά που έχετε μάθει μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές, και να αποκτήσετε περισσότερη άνεση, αέρα και αυτοπεποίθηση στο χορό σας.
Κάθε φορά νέα πρόσωπα σας περιμένουν για χορό και πολλές εκπλήξεις. Η πίστα δεν μένει ποτέ άδεια, η μουσική εκπληκτική, κρατάει τα ζευγάρια σε συνεχή δράση, τα τέλεια φωτορυθμικά φωτίζουν συνεχώς όμορφες χορευτικές φιγούρες στο ξύλινο παρκέ, ανεβάζοντας το κέφι μέχρι το τέλος και όλοι φεύγουν έχοντας μάθει καινούργια πράγματα, έχοντας κάνει πολύ καλούς φίλους και έχοντας περάσει μια μαγική χορευτική βράδια.

5 βασικοί λόγοι για να συμμετέχετε σε latin πάρτι :

1 – νιώθετε ακόμα πιο εξοικειωμένοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση στην πίστα.1796912_1134127996632009_3884814302139776521_o
2 – έχετε την δυνατότητα να χορέψετε μαζί με τους φίλους σας αλλά και με τους δασκάλους τις φιγούρες που έχετε διδαχτεί
3 – μαθαίνετε χορευτικές παραλλαγές,
4 – αποκτάτε την ικανότητα να κινείστε, με την ίδια άνεση, σε οποιαδήποτε πίστα, με οποιονδήποτε partner!
5- έχετε καλή διάθεση για όλη την εβδομάδα!!!!!

Χορευτικές παραστάσεις

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς, η Σχολή διοργανώνει μια χορευτική εκδήλωση ανοικτή σε γονείς και φίλους.

Στις Χορευτικές Παραστάσεις, οι μαθητές παρουσιάζουν ένα πλήρες χορευτικό έργο, βασισμένο σε μια ιστορία εκτελώντας χορογραφίες, και δείχνοντας την πρόοδο τους.

Παράλληλα, στην διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές συμμετέχουν συστηματικά σε Χορευτικές Εκδηλώσεις, Παραστάσεις και Διαγωνισμούς με σκοπό την προώθηση του χορού και της καλλιτεχνικής παιδείας.