Σύστημα Διδασκαλίας.

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε εκεί που υστερείτε. Μαζί μας θα μάθετε να χορεύετε τόσο μέσα από ομαδικά αλλά κυρίως μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα και θα εξασκηθείτε σωστά, τόσο στα μαθήματα όσο και στα εκπαιδευτικά πάρτυ .

Ιδιαιτερα μαθηματα

002

Στα ιδιαίτερα μαθήματα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά μαζί σας και αφού εντοπίσουμε τα αδύνατα σας σημεία, θα σας βοηθήσουμε να τα ξεπεράσετε και να μάθετε τα βήματα και τις φιγούρες των χορών που σας ενδιαφέρουν. Στα ιδιαίτερα μαθήματα μπορείτε να επικεντρωθείτε στο είδος χορού που σας ενδιαφέρει και να ασχοληθείτε αποκλειστικά μ’αυτό ή να πάρετε μια γεύση από όλα τα είδη χορών, ακόμα και αν δεν παρακολουθείτε το αντίστοιχο ομαδικό τμήμα. Η επιλογή έιναι δική σας!

Ομαδικα μαθηματα

DSC04309

Στα ομαδικά μαθήματα θα σας διδάξουμε τεχνική, δηλαδή το πώς να έχετε ένα ωραίο παρουσιαστικό όταν χορεύετε, πώς να ακολουθείτε σωστά το ρυθμό της μουσικής, πώς να έχετε αρμονική κίνηση, πώς να διευθύνετε αλλά και πώς να ακολουθείτε στο
DSC03401
χορό και πολλά άλλα παρόμοια πράγματα που είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα των ιδιαίτερων μαθημάτων, ώστε να μπορείτε να χορεύετε όμορφα και σωστά οποιαδήποτε στιγμή.

Εκπαιδευτικα παρτυ

Στα εκπαιδευτικά πάρτυ  έχετε την ευκαιρία να εξασκήσετε αυτά που έχετε μάθει μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές, και να αποκτήσετε περισσότερη άνεση, αέρα και αυτοπεποίθηση στο χορό σας.
Κάθε  φορά νέα πρόσωπα σας περιμένουν για χορό και πολλές εκπλήξεις. Η πίστα δεν μένει ποτέ άδεια, η μουσική εκπληκτική, κρατάει τα ζευγάρια σε συνεχή δράση, τα τέλεια φωτορυθμικά φωτίζουν συνεχώς όμορφες χορευτικές φιγούρες στο ξύλινο παρκέ, ανεβάζοντας το κέφι μέχρι το τέλος και όλοι φεύγουν έχοντας μάθει καινούργια πράγματα, έχοντας κάνει πολύ καλούς φίλους και έχοντας περάσει μια μαγική χορευτική βράδια.

5 βασικοί λόγοι για να συμμετέχετε σε latin πάρτι :

1 – νιώθετε ακόμα πιο εξοικειωμένοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση στην πίστα.1796912_1134127996632009_3884814302139776521_o
2 – έχετε την δυνατότητα να χορέψετε μαζί με τους φίλους σας αλλά και με τους δασκάλους τις φιγούρες που έχετε διδαχτεί
3 – μαθαίνετε χορευτικές παραλλαγές,
4 – αποκτάτε την ικανότητα να κινείστε, με την ίδια άνεση, σε οποιαδήποτε πίστα, με οποιονδήποτε partner!
5- έχετε καλή διάθεση για όλη την εβδομάδα!!!!!

Χορευτικές παραστάσεις

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς, η Σχολή  διοργανώνει μια χορευτική εκδήλωση ανοικτή σε γονείς και φίλους.

Στις Χορευτικές  Παραστάσεις, οι μαθητές παρουσιάζουν ένα πλήρες χορευτικό έργο, βασισμένο σε μια ιστορία  εκτελώντας  χορογραφίες, και δείχνοντας την πρόοδο  τους.

Παράλληλα, στην διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές συμμετέχουν συστηματικά σε Χορευτικές Εκδηλώσεις, Παραστάσεις και Διαγωνισμούς  με σκοπό την προώθηση του χορού και της καλλιτεχνικής παιδείας.